Kadıcelal İlkokulu
KADICELAL MAH. KADICELAL MERKEZ KÜME EVLERİ KADICELAL ILKÖĞRETIM SİTESİ NO 3 HORASAN / ERZURUM

VİZYON

Vizyonumuz; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Misyonumuz; okulda öğrenmenin kalitesini artırarak, akılcı ve bilimsel çözümler üreten, kendine güvenen, bilinçli, ilkeli, kararlı kişiliğe ve faydalı çağdaş düşünceye sahip, bunları yaparken insani ve ahlaki değerlerinden taviz vermeyen bireyler yetiştirmektir.

Tam Gün

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman var, uzun süredir kullanılmıyor.

Servis Bilgisi

Servis yoktur. Öğretmenler ortaklaşa taksi ya da kendi araçları ile gidip gelmektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Horasan ilçe merkezine 27 km. Erzurum merkezine ise 101 km uzaklıktadır. Horasan-Erzurum arası 86 km+dir.

Köy

35 Öğrenci, 1 sınıf öğretmeni, 1 okul öncesi öğretmeni